torsdag 4 februari 2010

dagens sista gig

Vi avslutade Fanfarveckan i Grankulla och den sista konserten blev minst sagt speciell!
När vi anlände till skolan träffade vi svenskaläraren som hade ordnat med konserten, men hon hade bråttom iväg till Spanien och hann knappt visa oss var vi skulle uppträda.
Första konserten gick helt ok, inget avvikande där men den andra för dagen i samma skola blev inte som väntat.

Det började bra och vi hade bra fiilis och eleverna lyssnade och klappade med i låtarna.
Plötsligt ropade ett gäng pojkar i kör det som man får höra på var och varannan keikka: Soittakaa paranoid! Ok lite förskräckta blev vi, men vi körde på vidare bara.
Efter pojkarnas uppror blev det bara värre, de började leka men tändarna och lysa med telefoner och flytta runt i salen. Någon enstaka lärare försökte få ordning på dem, men gav upp!
Plötsligt steg en hel klass upp och gick iväg och pojkarna fortsatte och gyckla och såklart drog de allas uppmärksamhet till sig vilket resulterade att alla började sitta och gyckla med dem.

När vi till slut tackade för oss och började spela på sista låten, bestämde sig eleverna att nu var det färdigt, så de tågade ut. När sista OOa hela natten refrängen var slut stod vi 3 stackars musiker ensamma på scenen och undrade vad som egentligen hänt! Den stora salen var tömd på elever och inte heller nån lärare syntes till!

Jaa,vad ska man säga?! Det här, eller nåt liknande har aldrig förr skett på våra konserter! Vi kunde inte annat än bara skratta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar