söndag 7 september 2014

Plötsligt hände det!

I måndags 1.9 kl. 06.00 vaknade jag av att vattnet hade gått och plötsligt var dagen där som vi väntat på, dock en hel månad före BF. Efter nästan ett helt dygn på BB tittade du ut och livet förändrades på en sekund, för alltid! Vår fina tjej föddes den 2.9 och snart har hon redan hunnit bli en vecka gammal.
Att få föda fram och träffa sitt eget barn för första gången är det största jag varit med om!
Så tacksam för att allt gick bra fastän hon kom några veckor innan (35+5) Nu njuter vi av varje minut med vår älskling, amma-sova-amma.. Och några blöjbyten där emellan:)

3 kommentarer:

  1. Grattis från nästan-grannarna!! :D tänk att det föddes två källback-flickor på samma dag (och att deras mammor har samma namn!). Nu vore det ju roligt om vi får en flicka också så blir det många kompisar nära varandra! :D

    SvaraRadera
  2. Tack ska ni ha!:)
    Oj, det visst vi inte att en till tjej kom till världen på samma dag runt knutarna. Vad roligt, jag har förstått att det kommer många bebisar i Nykarleby området i år. Lycka till Sandra sen när det kommer igång. Tänk att jag redan kan vara lite avundsjuk på de som ännu sitter med stora magar och har förlossningen framför sig! :)

    SvaraRadera